VOOR ELK FEEST ZIJN WIJ VAN DE PARTIJ!

Het enthousiaste team van UNDOSTRESS hebben zin in een feest. UW FEEST!

Voor alle feesten en gelegenheden zijn wij dit jaar wederom van de partij om u daarin alle zorg uit handen te nemen.

Wij zorgen voor het feest, niet voor de kater!

UNDOSTRESS vindt het belangrijk dat de voorbereidingen van een feest u geen stress, maar juist voorpret opleveren.

Onze naam zegt het al: UNDO STRESS!

Telefoon: 06 169 830 46

E-mail: info@undostress.nl

PARTYCATERING EN EVENEMENTEN

Bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende feesten op iedere locatie! Alle feesten kunnen totaal of gedeeltelijk voor u verzorgd worden. UNDOSTRESS verzorgt bijna alles!

U heeft iets te vieren: een verjaardag, een jubileum, een open dag, een receptie, een bedrijfsfeest, een reünie, een zakelijke bijeenkomst…… of u organiseert een festival, een buurtfeest of een bruiloft. Wilt u dat het uw gasten aan niets ontbreekt?

Wilt u vooral een zorgeloze en vlekkeloze organisatie? Of denkt u met name aan de prijs die binnen het budget moet blijven?

Elegant, zwoel, extreem of trendy. Speciaal voor u op maat gemaakt, gaan wij op zoek naar grenzen. Alles kan en alles mag. Laat u inspireren en geniet van onze concepten. Bedacht, uitgewerkt en op maat gemaakt voor u . Er zijn vele creatieve mogelijkheden. Wij ontwerpen samen met u de juiste vorm, ambiance en inhoud. Naast maatwerk hebben wij kant en klare concepten.

ONZE TOTAALCONCEPTEN

De mix van lekker eten, verzorgd door een perfecte organisatie en een scherpe prijs vormen de herinnering aan uw feest. De meeste bedrijven hebben een aantal malen in hun bestaan iets te vieren en grijpen zo'n gelegenheid aan om er een memorabel feest van maken. En bij feest hoort samen eten en drinken. In ieders leven zijn er momenten die gevierd worden.

Uw verjaardag, zoveel jaar getrouwd, een open huis om uw nieuwe huis in te wijden of zo maar een feestje. Het enthousiaste team van UNDOSTRESS zijn in de gelukkige omstandigheid om vele van deze heugelijke gebeurtenissen te mogen en kunnen ORGANISEREN.

Telefoon: 06 169 830 46

E-mail: info@undostress.nl

WWW.UNDOSTRESS.NL